Hardverbélyegzési technológiai szint

- 2021-03-26-

Mivel sok bélyegzőgyár tartozik az eredeti gyártókhoz, a bélyegzőalkatrészek piaca nagyon tökéletlen és megbízható. A kis bélyegző alkatrészek piaca azonban délvidék egyes részein nagyon kiforrott. A jelenlegi helyzetből ítélve, hazám bélyegző alkatrészeinek piacán a következő problémák vannak:

(1) Bizonyos termelési kapacitások túlkínálatúak, és a fő motorgyár egyes bélyegzőüzemei ​​nem tudják elraktározni, és nem is tudják tartani. Az év nagy részében nincs elegendő termelési feladat és nincs piaci magatartás.

(2) A háztartási készülékek és az elektromos készülékek alkatrészgyártásával foglalkozó ipar piaci versenye éles. Azonban nem sok olyan nemzetközi versenyképes vállalat van, amely klímává vált.

(3) Nincs senki, aki komolyan tanulmányozza a bélyegző alkatrészek piacát. A bélyegző alkatrészek piaca rendetlen. ã € € A fent említett piaci körülmények között a technológiai fejlődés korlátozott, és az egész ipar is lemaradt, ami a következőkben nyilvánul meg:

(1) Az általános szint alacsony, és sok iparágban felesleges a termelési kapacitás, és hiányzik belőlük a csúcstechnológia. A technológiai fejlődés lassú.

(2) Az anyagtechnika, a formatechnika, a kenéstechnika és a berendezések szintje alacsony, messze nem felel meg a hazai termelés fejlesztésének igényeinek